Слідкуйте за оновленнями
ЯК ДІСТАТИСЯ Замовити запрошення English

Новини

З 6 серпня 2019 року вступає в дію новий Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів»

Як правильно подати інформацію про харчовий продукт, читайте у виданні «Санітарно-епідеміологічні вимоги для харчової промисловості та громадського харчування», зокрема:

- Яку інформацію потрібно обов’язково зазначати на фасованих харчових продуктах?
- Групи харчових продуктів, маркування яких має містити додаткову обов’язкову інформацію
- Вимоги до зазначення назви харчового продукту
- Як правильно зазначати перелік інгредієнтів
- На яких харчових продуктах не зазначають перелік інгредієнтів?
- Як зазначити відомості про речовини та харчові продукти, які спричинюють алергійні реакції або непереносимість?
- Вимоги до позначення обов’язкової інформації про термін придатності
- На яких харчових продуктах термін придатності зазначають добровільно?
- Вимоги до позначення обов’язкової інформації про поживну цінність

Закон стосується не лише маркування на етикетках, а й будь-якої інформації про харчовий продукт, яка надається через рекламу, інтернет або просто повідомляється споживачеві під час продажу, зокрема у місцях громадського харчування.

Повідомляє сайт ТЕХ МЕДІА ГРУП - https://techmedia.com.ua

06.05.2019