17 - 19 березня 2020
ЯК ДІСТАТИСЯ Замовити запрошення English

Новини

За чотири місяці поточного року виробництво замороженої морської риби в Україні збільшилось на 23%, або до 3 651 тонн

Зростання виробництва рибної продукції спостерігалося за такими товарними позиціями:

– філе рибне та інше м`ясо риби (перероблене або не перероблене на фарш), свіжі чи охолоджені – 776 тонн (+3,2 % до січня-квітня 2018 року);
– філе рибне заморожене – 203 тонни (+125,6 %);
– філе рибне в`ялене, солоне чи у розсолі (крім копченого) – 444 тонни (+50,5 %);
– риба сушена і в`ялена – 1 136 тонн (+4,4 %);
– продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 942 тонни (+9,2 %);
– готові продукти і консерви з риби, інші (крім цілих чи шматочками та страв готових із риби) – 5 317 тонн (+35,6%).

Крім того, протягом чотирьох місяців 2019 року в Україні було вироблено:

– оселедці солоні – 1 240 тонн;
– риба солона (крім оселедців) – 538 тонн;
– лосось тихоокеанський, атлантичний та дунайський копчений (включаючи філе лосося; крім риб`ячих голів, хвостів та черевець) – 163 тонни;
– риба копчена (включаючи філе; крім тихоокеанського, атлантичного та дунайського лосося та оселедців, а також, крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 1 354 тонни;
– продукти готові й консерви із сардин, сардинели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 4 648 тонн;
– готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 840 тонн;
– ікра інших риб – 925 тонн.

Повідомляє сайт Державного агентства рибного господарства - http://darg.gov.ua

24.06.2019